Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka-zapiekana-z-pieczarkami-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka-zapiekana-z-pieczarkami-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka-zapiekana-z-pieczarkami-i-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-kurczaka-zapiekana-z-pieczarkami-i-serem0-2.jpg)
filet z kurczaka | 2 sztuka |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
olej | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: