Przepis i sposób przygotowania na: Pierś nadziewana mozarellą otulona boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś nadziewana mozarellą otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-nadziewana-mozarella-otulona-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś nadziewana mozarellą otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-nadziewana-mozarella-otulona-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś nadziewana mozarellą otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-nadziewana-mozarella-otulona-boczkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś nadziewana mozarellą otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-nadziewana-mozarella-otulona-boczkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś nadziewana mozarellą otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-nadziewana-mozarella-otulona-boczkiem0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
serek mozarella | 125 g |
Musztarda francuska Prymat | 1,5 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
cebula biała | 1/2 sztuki |
sól | do smaku |
wykałaczki | |
boczek | 8 gotowany |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: