Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka pod pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-pod-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-pod-pierzynka4-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-pod-pierzynka5-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-pod-pierzynka6-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś z kurczaka pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-pod-pierzynka7-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Pierś z kurczaka pod pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-pod-pierzynka8-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
ketchup pikantny | 5 łyżek |
pieczarki | 10-15 sztuk |
cebula | 3 sztuki |
czosnek | 3 ząbki |
pomidor | 1 sztuka |
ogórek konserwowy | 6 sztuk |
ser żółty | 8 plasterkó |
masło | 3 łyżki |
sól | szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
por (biała część) | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: