Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-nalesnikowym16-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-nalesnikowym17-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-nalesnikowym18-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-nalesnikowym19-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 |
ogórki konserwowe | 1 słoiczek |
papryka czerwona | 2 |
sól i pieprz | |
mąka | 0,5 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
jajko | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: