Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka z jajkiem i serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka z jajkiem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-jajkiem-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka z jajkiem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-jajkiem-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka z jajkiem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-jajkiem-i-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka z jajkiem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-jajkiem-i-serem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś z kurczaka z jajkiem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-jajkiem-i-serem5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierś z kurczaka z jajkiem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-jajkiem-i-serem6-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżeczki |
olej do smażenia | |
żółty ser | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: