Składniki:
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
podgrzybki | 150 g |
cebula | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
śmietana | 125 ml |
ser cheddar | 10 g |
listki tymianku | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 1 pęczek |
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
podgrzybki | 150 g |
cebula | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
śmietana | 125 ml |
ser cheddar | 10 g |
listki tymianku | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: