Składniki:
pierś z kurczaka | 1 średnia |
pieczarki | 6 średnie |
cebula | 1 mała |
masło klarowane | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
śmietana 30% | 100 ml |
mleko | 2/3 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
pierś z kurczaka | 1 średnia |
pieczarki | 6 średnie |
cebula | 1 mała |
masło klarowane | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
śmietana 30% | 100 ml |
mleko | 2/3 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: