Przepis i sposób przygotowania na: Piersi z indyka w boczku z sosem śmietanowo-winogronowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Piersi z indyka w boczku z sosem śmietanowo-winogronowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-z-indyka-w-boczku-z-sosem-smietanowo-winogronowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Piersi z indyka w boczku z sosem śmietanowo-winogronowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-z-indyka-w-boczku-z-sosem-smietanowo-winogronowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Piersi z indyka w boczku z sosem śmietanowo-winogronowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-z-indyka-w-boczku-z-sosem-smietanowo-winogronowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Piersi z indyka w boczku z sosem śmietanowo-winogronowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-z-indyka-w-boczku-z-sosem-smietanowo-winogronowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Piersi z indyka w boczku z sosem śmietanowo-winogronowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-z-indyka-w-boczku-z-sosem-smietanowo-winogronowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Piersi z indyka w boczku z sosem śmietanowo-winogronowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piersi-z-indyka-w-boczku-z-sosem-smietanowo-winogronowym6-2.jpg)
pierś z indyka | 800 g |
winogrona czerwone | 100 g |
śmietana 18 proc | 100 ml |
cebula biała | 1 szt |
boczek wędzony | 12 plastrów |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 4 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 4 szczypty |
masło | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: