Przepis i sposób przygotowania na: PIZZA Z MĄKI Z PEŁNEGO PRZEMIAŁU
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIZZA Z MĄKI Z PEŁNEGO PRZEMIAŁU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-z-maki-z-pelnego-przemialu1-2.jpg)
![Krok 2 - PIZZA Z MĄKI Z PEŁNEGO PRZEMIAŁU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-z-maki-z-pelnego-przemialu2-2.jpg)
![Krok 3 - PIZZA Z MĄKI Z PEŁNEGO PRZEMIAŁU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-z-maki-z-pelnego-przemialu3-2.jpg)
![Krok 4 - PIZZA Z MĄKI Z PEŁNEGO PRZEMIAŁU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-z-maki-z-pelnego-przemialu4-2.jpg)
![Krok 5 - PIZZA Z MĄKI Z PEŁNEGO PRZEMIAŁU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pizza-z-maki-z-pelnego-przemialu5-2.jpg)
mąka pełnoziarnista | 2 szkl |
mąka pszenna | 1 szkl |
majonez | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 3 łyżki |
woda ciepła | |
drożdże | 20 g |
pieczarki | 250 g |
jabłko | 1 szt |
ser żółty | 150 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: