Przepis i sposób przygotowania na: Placki po Węgiersku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placki po Węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku4-2.jpg)
![Krok 2 - Placki po Węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku5-2.jpg)
![Krok 3 - Placki po Węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku6-2.jpg)
![Krok 4 - Placki po Węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku7-2.jpg)
![Krok 5 - Placki po Węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-po-wegiersku8-2.jpg)
łopatka bez kości | 400g |
smalec | 2łyżki |
cebula | 2szt |
woda | szklanka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1łyżeczka |
czosnek | 2ząbki |
przecier pomidorowy | 2łyżki |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: