Przepis i sposób przygotowania na: Placki z dyni zaserwowane z sosem ziołowo-czosnkowym :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placki z dyni zaserwowane z sosem ziołowo-czosnkowym :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-z-dyni-zaserwowane-z-sosem-ziolowo-czosnkowym-1-2.jpg)
![Krok 2 - Placki z dyni zaserwowane z sosem ziołowo-czosnkowym :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-z-dyni-zaserwowane-z-sosem-ziolowo-czosnkowym-2-2.jpg)
![Krok 3 - Placki z dyni zaserwowane z sosem ziołowo-czosnkowym :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-z-dyni-zaserwowane-z-sosem-ziolowo-czosnkowym-3-2.jpg)
![Krok 4 - Placki z dyni zaserwowane z sosem ziołowo-czosnkowym :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-z-dyni-zaserwowane-z-sosem-ziolowo-czosnkowym-4-2.jpg)
dynia | 0,7 kg obranej |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1-1,5 szklanki |
czosnek ząbki | 2 zabki |
sól i pieprz | 1\3 łyzeczki |
olej do smażenia | 2 łyżki |
jogurt naturalny | 200 ml |
czosnek ząbki | 2 sztuki |
majonez | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: