Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorki koktajlowe marynowane
Kroki postępowania
Pozostawić tak do zupełnego ostygnięcia zawartości.
Pomidorki nadają się do jedzenia po kilku tygodniach - najlepiej odczekać minimum miesiąc.
pomidorki koktajlowe | kolorowe |
cebula biała | |
czosnek | |
papryczka chilli |
ocet 10 % | 1 część |
woda | 5 części |
cukier kryształ | 1 część |
sól do smaku | |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka szt. |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | lub kolorowy |
Gorczyca biała cała Prymat | |
Gorczyca biała cała Prymat | czarna |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Rozmaryn suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: