Przepis i sposób przygotowania na: Pory faszerowane mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pory faszerowane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pory-faszerowane-miesem-mielonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pory faszerowane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pory-faszerowane-miesem-mielonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pory faszerowane mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pory-faszerowane-miesem-mielonym0-2.jpg)
pory | 3 szt |
mięso mielone | 20 dag |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: