Składniki:
kura | 1 szt |
wywar drobiowo-wołowy | 2 l |
włoszczyzna | 1 szt |
grzyby suszone | 2 szt |
śmietana | 150 ml |
mąka | 100 g |
masło | 100 g |
koper świeży | 1 pęczek |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
kura | 1 szt |
wywar drobiowo-wołowy | 2 l |
włoszczyzna | 1 szt |
grzyby suszone | 2 szt |
śmietana | 150 ml |
mąka | 100 g |
masło | 100 g |
koper świeży | 1 pęczek |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: