Przepis i sposób przygotowania na: Pulchne nóżki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulchne nóżki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchne-nozki1-2.jpg)
![Krok 2 - Pulchne nóżki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchne-nozki2-2.jpg)
![Krok 3 - Pulchne nóżki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchne-nozki3-2.jpg)
Zmiksować razem pieczarki, cebulę z bułka oraz białko z jajka. Doprawić do smaku.
![Krok 4 - Pulchne nóżki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchne-nozki4-2.jpg)
Podawać np. z kaszą i marynowaną cukinią.
![Krok 5 - Pulchne nóżki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchne-nozki5-2.jpg)
nóżki z kurczaka | 8 szt |
pieczarki | 30 dkg |
cebula biała | 2 szt |
masło | 10 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
białko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: