Składniki:
pieczeń cielęca | 1,5 kg |
sól | do smaku |
czosnek ząbki | 2 szt |
pieprz | do smaku |
pieczarki | 10 dag |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
jajko | 4 szt |
mąka | 1 łyżka |
cebula | 0,5 szt |
masło | 2 łyżki |
pieczeń cielęca | 1,5 kg |
sól | do smaku |
czosnek ząbki | 2 szt |
pieprz | do smaku |
pieczarki | 10 dag |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
jajko | 4 szt |
mąka | 1 łyżka |
cebula | 0,5 szt |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: