Składniki:
rukola | 10 dag |
płatki migdałowe | 7 dag |
oliwa | 80 ml |
ciasto francuskie | 370 gram |
pieczarki | 4 średnie |
cebula | 1/2 mała |
masło | 1 łyżka |
ser żółty | 10 dag |
mozzarella | 5 dag |
sól | |
pieprz | |
oliwki | 40 szt |
rukola | 10 dag |
płatki migdałowe | 7 dag |
oliwa | 80 ml |
ciasto francuskie | 370 gram |
pieczarki | 4 średnie |
cebula | 1/2 mała |
masło | 1 łyżka |
ser żółty | 10 dag |
mozzarella | 5 dag |
sól | |
pieprz | |
oliwki | 40 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: