Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Rolada z piersi indyka faszerowana kurkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka
1 duży filet
kurki
1 kg
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
olej do smażenia
cebula
1 sztuka
bulion
2 szklanki
delikat do mięsa
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z piersi indyka faszerowana kurkami

Mięso rozcinamy tak aby powstał dość duży płat. Kurki kroimy w kostkę. Podsmażamy na oleju cebule i kurki.doprawiamy do smaku Mięso faszerujemy farszem z kurek. Zwijamy i związujemy nicią. nacieramy delikatem do mięsa. układamy w naczyniu do pieczenia i podlewając bulionem Pieczemy ok 90 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 28.06.2012 22:01
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak