Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z grzybami suszonymi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe z grzybami suszonymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-grzybami-suszonymi1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe z grzybami suszonymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-grzybami-suszonymi2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe z grzybami suszonymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-grzybami-suszonymi3-2.jpg)
Wstawić je do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około godzinę.
![Krok 4 - Roladki schabowe z grzybami suszonymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-grzybami-suszonymi4-2.jpg)
![Krok 5 - Roladki schabowe z grzybami suszonymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-grzybami-suszonymi5-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
grzyby suszone | 4 dkg |
masło | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: