Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wołowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe9-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe10-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe11-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe12-2.jpg)
![Krok 5 - Roladki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe13-2.jpg)
![Krok 6 - Roladki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe14-2.jpg)
![Krok 7 - Roladki wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe15-2.jpg)
polędwica wołowa | 1 kg |
ogórek kiszony | 3-4 szt |
cebula | 4 małe szt |
słonina | 50 g |
Musztarda sarepska Prymat | 5 łyżek |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: