Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z indyczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki z indyczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-indyczki1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z indyczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-indyczki2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki z indyczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-indyczki3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki z indyczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-indyczki0-2.jpg)
pierś z indyka | 1 kg |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 łyżeczka |
roszpunka | 100 gram |
jaja | 2 szt |
olej do smażenia | 150 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 200 gram |
ser gouda | 10 plastrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: