Składniki:
filet z indyka | 1 kg |
serek ziołowy śmietankowy | 20 g |
parmezan starty | 4 łyzki |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | |
bulion drobiowy | 250 ml |
pieprz | |
sól | |
mąka | 1 łyżeczka |
orzechy włoskie | 4 łyżki |
filet z indyka | 1 kg |
serek ziołowy śmietankowy | 20 g |
parmezan starty | 4 łyzki |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | |
bulion drobiowy | 250 ml |
pieprz | |
sól | |
mąka | 1 łyżeczka |
orzechy włoskie | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: