Przepis i sposób przygotowania na: Rolady w panierce orzechowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolady w panierce orzechowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-w-panierce-orzechowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolady w panierce orzechowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-w-panierce-orzechowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolady w panierce orzechowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-w-panierce-orzechowej3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolady w panierce orzechowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-w-panierce-orzechowej4-2.jpg)
Smacznego!!!
![Krok 5 - Rolady w panierce orzechowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-w-panierce-orzechowej0-2.jpg)
schab bez kości | 80 dag |
ser żółty | 6 plastrów |
pieczarki | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
mleko | 4 łyżki |
jaja | 3 sztuki |
mąka | |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
orzechy laskowe | 20 mielone |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: