Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z gęsi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rosół z gęsi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-z-gesi4-2.jpg)
![Krok 2 - Rosół z gęsi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-z-gesi5-2.jpg)
![Krok 3 - Rosół z gęsi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-z-gesi6-2.jpg)
![Krok 4 - Rosół z gęsi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-z-gesi7-2.jpg)
gęś | kilka kawałków mięsa gęsiego mięsa 4-5 sztuk |
włoszczyzna | 1 pęczek |
wątróbka gęsia | 1 sztuka |
żołądki drobiowe | kilka sztuk |
sól | 1 łyżka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
woda | 4 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: