Przepis i sposób przygotowania na: Ryba panierowana w płatkach drożdżowych
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba panierowana w płatkach drożdżowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-panierowana-w-platkach-drozdzowych-1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba panierowana w płatkach drożdżowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-panierowana-w-platkach-drozdzowych-2-2.jpg)
(Zamiast soku z cytryny i zwykłego pieprzu - polecam pieprz cytrynowy.)
![Krok 3 - Ryba panierowana w płatkach drożdżowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-panierowana-w-platkach-drozdzowych-3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba panierowana w płatkach drożdżowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-panierowana-w-platkach-drozdzowych-4-2.jpg)
![Krok 5 - Ryba panierowana w płatkach drożdżowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-panierowana-w-platkach-drozdzowych-5-2.jpg)
![Krok 6 - Ryba panierowana w płatkach drożdżowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-panierowana-w-platkach-drozdzowych-6-2.jpg)
filety rybne | 3 sztuki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól |
mąka | |
jajko | 1 sztuka |
płatki drożdżowe nieaktywne |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: