Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po japońsku z ananasem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba po japońsku z ananasem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku-z-ananasem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba po japońsku z ananasem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku-z-ananasem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba po japońsku z ananasem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku-z-ananasem3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba po japońsku z ananasem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku-z-ananasem4-2.jpg)
![Krok 5 - Ryba po japońsku z ananasem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku-z-ananasem5-2.jpg)
![Krok 6 - Ryba po japońsku z ananasem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku-z-ananasem6-2.jpg)
ryba | 1 kg (mintaj, miruna) |
ananas w puszce | 8 plastrów |
papryka czerwona | 4 duże |
cebula | 3 duże |
marchew | 2 duże |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1/2 saszetki |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
pieprz | do smaku |
woda | 1/2 szklanki |
sok ananasowy | 1/2 szklanki |
olej | 1/2 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 100 g |
ocet jabłkowy | 8 łyżek |
ketchup pikantny | 8 łyżek |
cukier | 4 łyżki |
sól | 1,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: