Składniki:
por | 1/2 szt |
marchewka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
cielęcina | 40 dkg |
wątróbka cielęca | 15 dkg |
olej do smażenia | |
masło | 15 gram |
natka pietruszki | 1 pęczek |
estragon | 1 łyzeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
por | 1/2 szt |
marchewka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
cielęcina | 40 dkg |
wątróbka cielęca | 15 dkg |
olej do smażenia | |
masło | 15 gram |
natka pietruszki | 1 pęczek |
estragon | 1 łyzeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: