Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ryż z grzybami

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż
150 g
natka pietruszki
1 pęczek
grzyby leśne
250 g
masło
80 g
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z grzybami

Ryż ugotować w dużej ilości mało posolonej wody, odcedzić, przelać zimną wodą. Oczyszczone grzyby pokroić w cienkie plasterki, lekko poddusić na maśle, dodać ryż i drobno posiekaną zieloną pietruszkę, przyprawić do smaku solą i pieprzem.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 23.09.2011 10:18
dobre
Ania67 26.07.2011 21:57
moje smaki
RenataZ-et 06.07.2011 23:38
super kolacja
Iwona45 06.06.2011 11:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak