Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz z bobem, kurkami i palonym masłem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sandacz z bobem, kurkami i palonym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sandacz-z-bobem-kurkami-i-palonym-maslem1-2.jpg)
![Krok 2 - Sandacz z bobem, kurkami i palonym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sandacz-z-bobem-kurkami-i-palonym-maslem2-2.jpg)
![Krok 3 - Sandacz z bobem, kurkami i palonym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sandacz-z-bobem-kurkami-i-palonym-maslem3-2.jpg)
![Krok 4 - Sandacz z bobem, kurkami i palonym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sandacz-z-bobem-kurkami-i-palonym-maslem4-2.jpg)
![Krok 5 - Sandacz z bobem, kurkami i palonym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sandacz-z-bobem-kurkami-i-palonym-maslem5-2.jpg)
![Krok 6 - Sandacz z bobem, kurkami i palonym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sandacz-z-bobem-kurkami-i-palonym-maslem6-2.jpg)
sandacz | 1 szt |
bób | 50 g |
kurki | 100 g |
szalotka | 2 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
masło | 200 g |
woda | 1 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: