Przepis i sposób przygotowania na: Schab faszerowany morelami i żurawiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab faszerowany morelami i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-faszerowany-morelami-i-zurawina3-2.jpg)
![Krok 2 - Schab faszerowany morelami i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-faszerowany-morelami-i-zurawina1-2.jpg)
![Krok 3 - Schab faszerowany morelami i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-faszerowany-morelami-i-zurawina2-2.jpg)
![Krok 4 - Schab faszerowany morelami i żurawiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-faszerowany-morelami-i-zurawina0-2.jpg)
schab bez kości | 1,5 kg |
morele suszone | kilka |
czosnek | 3 ząbki |
cebula biała | 1 sztuka |
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól do smaku | |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: