Przepis i sposób przygotowania na: schab pieczony z plastrami podgardla podany z galaretką z czerwonej porzeczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - schab pieczony z plastrami podgardla podany z galaretką z czerwonej porzeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-z-plastrami-podgardla-podany-z-galaretka-z-czerwonej-porzeczki3-2.jpg)
![Krok 2 - schab pieczony z plastrami podgardla podany z galaretką z czerwonej porzeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-z-plastrami-podgardla-podany-z-galaretka-z-czerwonej-porzeczki2-2.jpg)
![Krok 3 - schab pieczony z plastrami podgardla podany z galaretką z czerwonej porzeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-z-plastrami-podgardla-podany-z-galaretka-z-czerwonej-porzeczki1-2.jpg)
Smacznego
![Krok 4 - schab pieczony z plastrami podgardla podany z galaretką z czerwonej porzeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-z-plastrami-podgardla-podany-z-galaretka-z-czerwonej-porzeczki0-2.jpg)
schab bez kości | 1,2 kg |
podgardle | 250 g |
sól | do smaku |
czosnek | 3 ząbki |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
galaretka porzeczkowa | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: