Przepis i sposób przygotowania na: Schab pod chrupiącą marchewkową pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab pod chrupiącą marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-chrupiaca-marchewkowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab pod chrupiącą marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-chrupiaca-marchewkowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab pod chrupiącą marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-chrupiaca-marchewkowa-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab pod chrupiącą marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-chrupiaca-marchewkowa-pierzynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Schab pod chrupiącą marchewkową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-chrupiaca-marchewkowa-pierzynka5-2.jpg)
schab bez kości | 3 plastry |
marchewka | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
cebula biała | 1/3 szt |
majonez tradycyjny | 3 czubate lyżki |
czosnek ząbki | 1-2 zabki |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: