Przepis i sposób przygotowania na: Serowo-szynkowe zawijasy z francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Serowo-szynkowe zawijasy z francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowoszynkowe-zawijasy-z-francuskiego1-2.jpg)
![Krok 2 - Serowo-szynkowe zawijasy z francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowoszynkowe-zawijasy-z-francuskiego2-2.jpg)
![Krok 3 - Serowo-szynkowe zawijasy z francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowoszynkowe-zawijasy-z-francuskiego0-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szynka | 80 g |
pasta Harissa | 1 łyżeczka |
ketchup | 2 łyżeczki |
pesto czerwone | 2 łyżeczki |
ser żółty | 150 (plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: