Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Śledzie z koperkiem

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy
1/2 kg
cukier
3 łyżki
sherry
1/2 szklanka
ocet winny
3 łyżki
cebula
1 sztuka
kopeek
1 pęczek
Pieprz czarny mielony Prymat
1 łyżeczka
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z koperkiem

Śledzie moczymy około 1 godzinę, kroimy w dzwonka. Ukąłdamy na przemian z pokrojoną w talarki cebulą, posiekanym koperkiem. Pozostałe skłądniki zagotowujemy, studzimy i zalewamy śledzie. Wstawiamy do lodówki na około 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak