Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi z sosem kaparowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szparagi z sosem kaparowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi-z-sosem-kaparowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Szparagi z sosem kaparowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi-z-sosem-kaparowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Szparagi z sosem kaparowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagi-z-sosem-kaparowym3-2.jpg)
szparagi zielone | 50 dag |
cebula | 1 duża |
olej | 2 łyżeczki |
kapary całe Smak | 6 łyżeczek |
kapary | 2 łyżeczki zalewy |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 5 dag |
wino półwytrawne | 1/2 szklanki |
śmietana 18 proc | 20 dag |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
koper świeży | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: