Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe naleśniki z łososiem i ricottą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szpinakowe naleśniki z łososiem i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-lososiem-i-ricotta1-2.jpg)
![Krok 2 - Szpinakowe naleśniki z łososiem i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-lososiem-i-ricotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Szpinakowe naleśniki z łososiem i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-lososiem-i-ricotta3-2.jpg)
Smacznego !!!
![Krok 4 - Szpinakowe naleśniki z łososiem i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-lososiem-i-ricotta0-2.jpg)
mąka pszenna | 300 gram |
mleko | 300 ml |
woda gazowana | 100 ml |
szpinak mrożony | 100 gram |
jajko | 1 sztuka |
sól | |
łosoś wędzony plastry | 200 gram |
ser ricotta | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: