Przepis i sposób przygotowania na: Szynka peklowana w sosie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szynka peklowana w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-peklowana-w-sosie1-2.jpg)
![Krok 2 - Szynka peklowana w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-peklowana-w-sosie2-2.jpg)
![Krok 3 - Szynka peklowana w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-peklowana-w-sosie3-2.jpg)
![Krok 4 - Szynka peklowana w sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-peklowana-w-sosie4-2.jpg)
szynka wieprzowa | 1,2 kg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 2 łyżki |
cebula biała | 1 szt |
czosnek | 1 szt |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
woda | 1,5 l |
woda | 1/4 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: