Przepis i sposób przygotowania na: tagliatelle z bakłażanem
Kroki postępowania
![Krok 1 - tagliatelle z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-baklazanem1-2.jpg)
![Krok 2 - tagliatelle z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-baklazanem2-2.jpg)
![Krok 3 - tagliatelle z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-baklazanem3-2.jpg)
![Krok 4 - tagliatelle z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-baklazanem4-2.jpg)
![Krok 5 - tagliatelle z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tagliatelle-z-baklazanem5-2.jpg)
makaron grube wstążki | 1/2 opakowania |
woda | 1 litr |
bakłażan | 1/2 sztuki |
boczek surowy | 150 gram |
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
pieprz | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: