Przepis i sposób przygotowania na: Tartaletki szpinakowo-kurczakowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tartaletki szpinakowo-kurczakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tartaletki-szpinakowokurczakowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Tartaletki szpinakowo-kurczakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tartaletki-szpinakowokurczakowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Tartaletki szpinakowo-kurczakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tartaletki-szpinakowokurczakowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Tartaletki szpinakowo-kurczakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tartaletki-szpinakowokurczakowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Tartaletki szpinakowo-kurczakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tartaletki-szpinakowokurczakowe0-2.jpg)
mąka pszenna | 200 gram |
margaryna | 100 gram |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | 1 szczypta |
woda | 2 łyzki |
pierś z kurczaka | 1 szt |
szpinak mrożony w liściach | 1/2 opakowania |
pieczarki | 6 szt |
cebula | 1 szt |
śmietana 12% | 200 ml |
żółty ser | 15 dag |
chili | |
bazylia | |
sól | |
pieprz | |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 4 łyżżki |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: