Przepis i sposób przygotowania na: Tołpyga pieczona
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tołpyga pieczona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tolpyga-pieczona1-2.jpg)
![Krok 2 - Tołpyga pieczona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tolpyga-pieczona2-2.jpg)
![Krok 3 - Tołpyga pieczona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tolpyga-pieczona3-2.jpg)
![Krok 4 - Tołpyga pieczona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tolpyga-pieczona4-2.jpg)
tołpyga | 200 gram |
mielona trawa cytrynowa | szczypta |
sok z cytryny | do smaku |
skórka z cytryny | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
oliwa | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: