Przepis i sposób przygotowania na: Torcik z jeżynami borówką i galaretką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Torcik z jeżynami borówką i galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-jezynami-borowka-i-galaretka1-2.jpg)
![Krok 2 - Torcik z jeżynami borówką i galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-jezynami-borowka-i-galaretka2-2.jpg)
![Krok 3 - Torcik z jeżynami borówką i galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-z-jezynami-borowka-i-galaretka3-2.jpg)
biszkopty okrągłe | 100 g |
śmietana 30% | 400 ml |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier puder | 3 łyzki |
galaretka agrestowa | 1 sztuki |
galaretka truskawkowa | 1 sztuki |
jeżyny | 20 dag |
borówka amerykańska | 15 dag |
winogrona zielone | kilka sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: