Przepis i sposób przygotowania na: Tosty francuskie z czarnym sezamem i jarzębiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tosty francuskie z czarnym sezamem i jarzębiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tosty-francuskie-z-czarnym-sezamem-i-jarzebina3-2.jpg)
W tym czasie delikatnie rozgrzewamy tłuszcz (jak korzystałam z patelni która nie potrzebuje oleju).
![Krok 2 - Tosty francuskie z czarnym sezamem i jarzębiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tosty-francuskie-z-czarnym-sezamem-i-jarzebina2-2.jpg)
![Krok 3 - Tosty francuskie z czarnym sezamem i jarzębiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tosty-francuskie-z-czarnym-sezamem-i-jarzebina1-2.jpg)
![Krok 4 - Tosty francuskie z czarnym sezamem i jarzębiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tosty-francuskie-z-czarnym-sezamem-i-jarzebina0-2.jpg)
bagietka | 1 szt. |
jajko | 1 szt. |
mleko | 70 ml |
czosnek | 1 ząbek |
sezam czarny | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
konfitura | 2 z jarzębiny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: