Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjny mielony
Kroki postępowania
Do powstałej masy mięsnej dodajemy bułkę (zamoczoną wcześniej w wodzie), jajka oraz przyprawy.
![Krok 1 - Tradycyjny mielony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-mielony1-2.jpg)
![Krok 2 - Tradycyjny mielony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-mielony2-2.jpg)
![Krok 3 - Tradycyjny mielony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-mielony3-2.jpg)
![Krok 4 - Tradycyjny mielony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-mielony4-2.jpg)
łopatka bez kości | 0,5 kg |
cebula | 1 szt. |
bułka czerstwa | 1szt. |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Majeranek suszony Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl. |
olej do smażenia | |
jajko | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: