Przepis i sposób przygotowania na: Udka pieczone z serem i salami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka pieczone z serem i salami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-z-serem-i-salami1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka pieczone z serem i salami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-z-serem-i-salami2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka pieczone z serem i salami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-z-serem-i-salami3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka pieczone z serem i salami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-z-serem-i-salami4-2.jpg)
udka z kurczaka | 6 sztuk |
salami | 15 dag |
ser żółty | 10 dag |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 4 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: