Składniki:
ciasto francuskie | 1 op |
lub | |
Vol-au-vent gotowe | 6 szt |
czarne oliwki bez pestek | 50 gr |
cebula biała | 10-15 gr |
roszponka | kilka listków |
mleko | do posmarowania |
śmietana | 2 łyżki |
pasztet | 100 (drobiowy) |
ciasto francuskie | 1 op |
lub | |
Vol-au-vent gotowe | 6 szt |
czarne oliwki bez pestek | 50 gr |
cebula biała | 10-15 gr |
roszponka | kilka listków |
mleko | do posmarowania |
śmietana | 2 łyżki |
pasztet | 100 (drobiowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: