Przepis i sposób przygotowania na: W-Z
Kroki postępowania
![Krok 1 - W-Z foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/w-z1-2.jpg)
![Krok 2 - W-Z foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/w-z2-2.jpg)
![Krok 3 - W-Z foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/w-z3-2.jpg)
![Krok 4 - W-Z foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/w-z4-2.jpg)
![Krok 5 - W-Z foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/w-z5-2.jpg)
![Krok 6 - W-Z foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/w-z6-2.jpg)
![Krok 7 - W-Z foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/w-z7-2.jpg)
![Krok 8 - W-Z foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/w-z8-2.jpg)
![Krok 9 - W-Z foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/w-z9-2.jpg)
jajko | 10 szt |
cukier | 18 łyżek |
mąka | 9 łyżek |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 4 łyżki |
woda | 2 łyżki |
serek naturalny Bieluch | 200 g |
śmietana 30% | 500 ml |
smietana fix | 1 op |
cukier puder | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: