Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Watróbka drobiowa w ziołach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

smalec 2 łyżki
zielona pietruszka
Zioła prowansalskie suszone Prymat
sól
pieprz
wątróbka drobiowa 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Watróbka drobiowa w ziołach

Kroki postępowania

1
Wątróbkę myjemy w zimnej wodzie, na patelni rozgrzewamy smalec i wrzucamy wątróbkę, przyprószamy pieprzem i solą - podsmażamy.
Krok 1 - Watróbka drobiowa w ziołach foto
2
W tym czasie drobno siekamy zieloną pietruszkę, dodajemy ją do wątróbki razem z ziołami prowansalskimi
Krok 2 - Watróbka drobiowa w ziołach foto
3
wszystko razem przesmażamy do miękkości wątróbki, Podajemy na gorąco. Smacznego
Krok 3 - Watróbka drobiowa w ziołach foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 16.09.2012 17:03
nigdy tak nie jadłam dobre to ? kto już próbował?
wiola333 16.09.2012 14:29
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak