Przepis i sposób przygotowania na: Węgierski gulasz wołowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Węgierski gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierski-gulasz-wolowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Węgierski gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierski-gulasz-wolowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Węgierski gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierski-gulasz-wolowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Węgierski gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierski-gulasz-wolowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Węgierski gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierski-gulasz-wolowy5-2.jpg)
Gulasz wyszedł mi bardzo pikantny, więc dla złagodzenia podałam do z łyżką jogurtu naturalnego.
Smacznego :)
![Krok 6 - Węgierski gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierski-gulasz-wolowy6-2.jpg)
cebula | 3 szt |
masło | 2-3 łyżki |
pręga wołowa | 1 kg |
olej do smażenia | |
rosół | 1 litr |
papryka czerwona | 2 szt |
czosnek ząbki | 2 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 2 puszki |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżki |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: