Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wołowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-z-pieczarkami1-2.jpg)
Przykryć folią odstawić na 20 minut.
![Krok 2 - Wołowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-z-pieczarkami2-2.jpg)
Dodać pokrojoną cebule, oczyszczone pieczarki, podsmażyć.
![Krok 3 - Wołowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-z-pieczarkami3-2.jpg)
Podawać z duszonymi ziemniakami i surówką .
SMACZNEGO!!!!!
![Krok 4 - Wołowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-z-pieczarkami4-2.jpg)
wołowina | 3 plastry |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
pieczarki | 30 dkg |
masło klarowane | 1 łyżka |
olej do smażenia | 1 łyżka |
bulion drobiowy | 3/4 szklanki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: