Przepis i sposób przygotowania na: Wyrolowany pszenno-żytni chleb
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wyrolowany pszenno-żytni chleb foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyrolowany-pszenno-zytni-chleb1-2.jpg)
![Krok 2 - Wyrolowany pszenno-żytni chleb foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyrolowany-pszenno-zytni-chleb2-2.jpg)
![Krok 3 - Wyrolowany pszenno-żytni chleb foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyrolowany-pszenno-zytni-chleb3-2.jpg)
![Krok 4 - Wyrolowany pszenno-żytni chleb foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyrolowany-pszenno-zytni-chleb4-2.jpg)
![Krok 5 - Wyrolowany pszenno-żytni chleb foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyrolowany-pszenno-zytni-chleb5-2.jpg)
![Krok 6 - Wyrolowany pszenno-żytni chleb foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wyrolowany-pszenno-zytni-chleb6-2.jpg)
mąka pszenna | 370 gram |
mąka żytnia | 100 gram |
drożdże suche | 1 opakowanie |
cukier | 1 łyzeczka |
sos sojowy | 2,5 łyżki |
woda letnia | 1 szklanki |
olej | 3 łyżki |
szynka wieprzowa | 40 gram |
ser żółty | 30 gram |
jajko | 1 sztuka |
słonecznik łuskany | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: